Vi vill att Allstar Padel Forsheda ska vara en plats för alla – från ung till gammal, nybörjare till proffs. Det är föga förvånande att padel som sport är Sveriges snabbast växande då det så otroligt anpassningsbart, fartfyllt och framför allt så fantastiskt roligt!

En stor del av vårt arbete handlar om att få fler människor i rörelse och leva ett mer aktivt liv och därför vill vi få fler människor till att upptäcka padel!  Hos oss hittar du flera olika tillfällen i veckan med olika träningar och spelformer för såväl barn och unga, som damer och herrar. En del av aktiviteterna har blivit så populära att vi börjat med fasta tider, tävlingsformen ”vinnarbana” är en av dessa.

Samtliga aktiviteter och träningstillfällen finns att läsa mer om på vår bokningssida Playtomic. Där kan du skapa ett kostnadsfritt konto som också behövs när du vill boka in dig på en aktivitet eller boka bana hos oss.

NYHET - SINGELBANA KOMMER I MAJ

I samarbete med Forsheda IF inviger vi under maj månad en singelbana i hallen! Banan blir ett perfekt komplement till våra tre dubbelbanor och passar dig som vill spela ensam eller som kanske inte hinner få ihop tre spelkamrater till ett givet speltillfälle.

Singelbanan hos oss blir också den första att invigas i hela Värnamo kommun!

Singelbanan kommer kunna bokas genom Playtomic som vanligt, vi håller er uppdaterade på när bokningen öppnar! Mer information delas under tiden på vår Facebook!

Våra tränare

Clara Ulloa

clara

”Idrottslärare, tennisspelare och padelälskare”

Clara ansvarar för damträning, nybörjarträning och event hos oss.

E-post: clara.coach@allstarpadel.se

Telefon: +46 76 428 66 79

Ditt namn?

363639-200

”Är du vår nästa padeltränare?”

Vi letar alltid efter nya stjärnor – hör gärna av dig till oss!

E-post: info@allstarpadel.se

Telefon: +46 73 354 00 81

Förutom padelspel i världsklass erbjuder vi även:

  • Generösa öppettider - du har tillgång till hallen alla dagar mellan 05.00-23.00
  • Möjlighet till att hyra hela hallen, antingen för såväl privata event som företagsevent eller varför inte för svensexa eller möhippa?
  • En fantastiskt rolig och givande träning tillsammans med vänner, kollegor eller familjen
  • Generösa omklädningsrum för både dam och herr, samt bastu