Allstar Padel Club

– Allstar Padel Club är klubben för dig som spelar mycket, lite, mittemellan – eller för dig som vill ha schyssta rabatter på utrustning och förtur till olika events –

När du går med i vår medlemsklubb kan du se fram emot:

  • Rabatt på banhyra
  • Rabatt på utrustning och merchandise
  • Förtur till exklusiva events och medlemsturneringar
  • Medlemspriser på padelträning

Medlemskapet betalas årsvis och kostar 300kr. Lättast är att du fyller i formuläret här nedan och sedan betalar in medlemsavgiften via Swish.
Glöm inte märka betalningen med ditt namn och din e-mailadress.

Så vad väntar du på? Gå med du också!

PASSA PÅ - ERBJUDANDE TILL ALLA MEDLEMMAR

För dig som vill bli medlem i Allstar Padel Club har vi ett riktigt bra introduktionserbjudande:

Så länge lagret räcker erbjuder vi vårt alldeles egna Allstar Padel Carbonrack till ett pangpris, endast 890kr (ordinarie pris för medlemmar 1200kr och för icke-medlemmar 1800kr).

Kryssa i rutan i formuläret nedan och betala in samtidigt som du betalar medlemsavgiften så hör vi av oss till dig och bestämmer tid och dag för upphämtning.

Så här enkelt är det:

  • Börja med att skapa ett konto hos Playtomic om du inte redan har ett. Du behöver ange dina uppgifter samt en e-postadress. Godkänn även att Playtomic har tillåtelse att skicka kommunikation till dig via appen om du använder dig av den genom att aktivera aviseringar.
  • Har du redan ett konto? Toppen! Då behöver du bara gå in och godkänna att Playtomic har tillåtelse att skicka kommunikation till dig via appen genom att aktivera aviseringar.
  • Fyll i vårt formulär för medlemsansökan med samma e-postadress som du använder för Playtomic – detta för att systemet ska kunna matcha din ansökan i Playtomics system.
  • När du fyllt i och skickat in din ansökan betalar du smidigast med Swish till nr: 123 534 7141. Skriv ditt namn och mailadress i meddelande. Vill du betala på annat sätt, vänligen maila till info@allstarpadel.se så löser vi det!
  • Det kan dröja några dagar innan ditt medlemskap är registrerat hos Playtomic. Vi hör av oss till dig via e-post när allt är klart!

Fyll i formuläret nedan:

Vid intresse - kryssa i rutan och betala in totalt 1190kr (anmälningsavgift 300 + racket 890) så hör vi av oss för leverans av racket.
För att läsa hur vi hanterar dina personuppgifter, besök www.allstarpadel.se/gdpr