ALLSTAR PADEL SERIESPEL

11 NOVEMBER, UPPDATERING SERIESPEL

Pga. nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten måste vi tyvärr meddela att höstens seriespel med start nu i november kommer behöva flyttas fram till efter årsskiftet. Vi hoppas att ni som anmält er fortfarande är taggade då och att det kanske även tillkommit fler seriespelssugna lag! Preliminärt kör vi igång efter nyår, men vi återkommer med information längre fram när vi vet mer om hur läget är just då.

Under tiden kan ni givetvis boka lediga speltider som vanligt i Playtomic!

Tack för visad förståelse och vi håller tummarna om att vi snart kan spela som vanligt igen!
/Team Allstar Padel

Spela seriespel hos oss!

Seriespel är en riktigt rolig spelform! Formatet utgår ifrån matchspel i divisioner där de deltagande lagen delas in efter spelnivå. Placeringen efter första omgången seriespel avgör om lager stannar kvar, flyttas upp eller ner i de olika divisionerna. Så, hugg tag i din bästa vän, mamma, chef eller granne och anmäl er till seriespel hos oss.

  • Lagen består som vanligt av två spelare – dessa kan vara damer, herrar eller mixat lag
  • Varje serie varar i fem veckor och därefter sker upp- eller nedflyttning för toppen- och bottenlagen inför nästa serie
  • Varje session är 90 minuter lång
  • Alla lag möter alla inom respektive division
  • Kostnad är 1200kr per lag (600kr per person)
Eftersom det är första gången vi arrangerar seriespel får vi återkomma med upplägg längre fram. Det är bland annat beroende på antal divisioner, antal anmälda lag och hur många dagar i veckan som behöver bokas. Vi öppnar därför upp för intresseanmälningar från och med nu, med ambition att köra igång den första serien i november.
 
 När alla detaljer är på plats återkommer vi till er som bokat er och med kommunikation på bland annat Facebook och här på hemsidan.